Instagram
Follow on insta
Contact Info

Ma t/m Zo bereikbaar via mail

nvmypartystylist@gmail.com

06-26586299
Bronsgroen Zoetermeer

Facebook
Instagram
  •  Events   •  “High-Tea for Party Queens verbindt dames uit de sector met elkaar”

“High-Tea for Party Queens verbindt dames uit de sector met elkaar”

Op 6 september vond de tweede editie van de High-Tea voor Party Queens plaats. Dit netwerkevent heeft maar één doel: dames uit de party planning sector met elkaar verbinden. 

En dat doen we uiteraard in stijl! Claire van Lois & Seven en Rachida van Deetailz hebben binnen no-time de bovenruimte van Coffeelicious omgetoverd tot een tropische locatie. De bloemstukken van De Bloementoko maakten het plaatje helemaal compleet.

Het zag er prachtig uit! De bijpassende taarten, heerlijke scones en healthy sandwiches werden op een Instawaardige tafel gepresenteerd. En daar waren de ruim 40 dames het ook absoluut mee eens. 

Prachtige taarten

Nadat iedereen voorzien was van een vol bord met lekkernijen, leerden de dames elkaar beter kennen. De party planning sector groeit met de dag. Toch kan parties plannen en stylen eenzaam aanvoelen; je doet de meeste opdrachten vaak alleen. Daarom is het erg mooi om te zien hoe ter plekke nieuwe samenwerkingen worden gestart.

We houden van social media, maar real-life connecties werken nog steeds het best! Er waren trouwens vrouwen uit alle hoeken van het land, hoe geweldig is dat?

Tussen de sweets door kon een foto bij GLMR Photo Booth Service niet ontbreken. Het paste precies bij ons concept en was natuurlijk tot in de puntjes gestyled. Cherished Moments maakte speciaal voor ons bijpassende photo props.

De mix van aanwezigen zorgde voor interessante vragen aan Fallon van Taartjes Toko en Rachida van Deetailz. Iedereen zit in een andere fase: van dames die twijfelen om hun passie te volgen tot dames die de stap hebben gezet en tegen dingen aanlopen. 

Gelukkig hebben ook Fallon, Rachida en ik die dingen meegemaakt. Met de vraag “Hoe weet je welke spullen je inkoopt om te stylen?” wist Rachida wel raad:

Er komen steeds meer unieke thema’s voorbij. Elke keer nieuwe spullen kopen kost best veel geld. Stel dat je los bent gegaan met spullen voor een circus thema, adviseer dan juist dát circus thema aan de volgende klant. De spullen heb je al, maar je styled het op een andere manier. Zo kun je jouw kosten terugverdienen én klanten blij maken. Uiteindelijk werk je met een paar thema’s die je altijd in huis hebt

Ook Fallon heeft in de afgelopen jaren veel geleerd als het om ondernemen gaat.

Iedereen twijfelt in het begin of ze niet te duur zijn. Het punt is dat je een business runt. Als jouw prijs niet in hun budget valt, hebben klanten genoeg opties bij een ander. Te lage prijzen vragen is killing voor je bedrijf en klanten nemen je minder serieus. Het belangrijkste is dat je dicht bij jezelf blijft en nee durft te zeggen tegen wat niet bij jou past. Soms is een klant gewoon niet de ideale klant voor jou, daar is niets mis mee.

Time flies when you’re having fun! In het laatste half uur was er ruimte voor dames om zichzelf voor te stellen. Conchita van Be Mocktails vertelde ons meer over de heerlijke mocktails die iedereen na afloop meekreeg. Bij een healthy high-tea kan een vegan mocktail niet ontbreken!

Juviënne van NV My Party Stylist vertelde over de cursus Van Passie naar Party Planner en haar meeloopstage bij Deetailz.

Korte pitches van Luxury Party Decorations, Guilty Cakes en het mooie verhaal achter Story of Cakes kwamen voorbij. Trouwambtenaar Mildred kreeg de zaal plat van het lachen en gaf een snelcursus in brutaal zijn en krijgen wat je wilt.

Na afloop ging iedereen naar huis met ons exclusieve tasje gemaakt door Sabrina van Petite Mais Bien. Kortom: één en al gezelligheid! De volgende editie is in het voorjaar van 2020. Mis het niet!

Met dank aan: Lois & Seven, Deetailz, De Bloementoko, Petite Mais Bien, Be-Mocktails, Cherished Moments, GLMR Photobooth Service, Jessy Richmond Film, Robbie ’t Jong, Coffeelicious en iedereen die ons altijd support!