Instagram
Follow on insta
Contact Info

Ma t/m Zo bereikbaar via mail

nvmypartystylist@gmail.com

06-26586299
Bronsgroen Zoetermeer

Facebook
Instagram

Party Styliste voor drukke Mama's

Feesten
a

Feestje plannen

Laten wij het samen doen.

Als moeder van 2 kinderen (Gavin 10) en (Kayla 6), weet ik hoe het is om feestjes te plannen en organiseren thuis. Als ouders van een kind die speciale aandacht nodig heeft en een beperking heeft op school, heb ik een manier gevonden om mijn kind hierin blij te maken. Een kinderfeest thuis of in een zaal wat  de kinderen niet snel zullen vergeten. Meer dan 9 jaar lang ben ik zaal feesten en thuis feesten aan het versieren voor me vrienden en familie. Je kent het wel: je kind is jarig en wilt graag een feestje. daar komt ie hoor ” mam ik wil een feestje van Unicorn ow nee wacht van LOL of nee doe maar toch Mermaid. Ik zie je al met je handen in je haar….. Ja daar begint het, Hoe – Wie -Waar- Wanneer en Hoeveel gaat het me kosten.

Ja je denkt waarschijnlijk even ballonnen halen, drinken kopen en een taart dan redt ik het wel. Weekje later zie je foto’s voorbij komen van je kind zijn/haar klasgenootje en je denkt WOW die hebben het uitgepakt.

Daar kan ik jouw bij helpen.

 

Dat het budget friendly is betekent niet dat het cheap uit moet zien.

Ik werk met kwaliteit producten en duurzaam. Op basis van verhuur materialen kan ik bepaalde producten laag in prijs houden. Maar om een thema feest te geven moet er toch nieuwe materialen gekocht worden waardoor de prijs wat hoger uitkomt.

Dit ben ik

Je redder in nood

Juvienne Luydens

Party Styliste

Eigenaresse van The Diaper Cake Factory en oprichter van Nvmy Party stylist

Kinder Feest Pakketen

Speciaal ontworpen voor drukke mama's op woensdag middag.
Kleine partystyling voor max 6 kids thuis in de woonkamer.
Verschillende themas mogelijk.

.