Instagram
Follow on insta
Contact Info

Ma t/m Zo bereikbaar via mail

nvmypartystylist@gmail.com

06-26586299
Bronsgroen Zoetermeer

Facebook
Instagram

“Je netwerk is waardevoller dan je denkt”

Het nieuwe jaar inluiden als party planner of party stylist doe je het beste met een feestje! Op 27 januari organiseerden wij samen met Deetailz een nieuwjaarsborrel voor party planners en party stylisten. Because a little party never hurt nobody

Een event organiseren voor talentvolle en creatieve vrouwen vraagt om een Instagramwaardige locatie. Daar voldeed deze ‘all-pink-everything’ locatie absoluut aan, beter bekend als Ohana Poké in Rotterdam. Ruim veertig ambitieuze vrouwen uit de party planning sector kwamen samen om te investeren in hun netwerk.

Bij binnenkomst kreeg iedereen een notitieboekje met een passende quote. Jawel, hier werd aan alles gedacht (de kleuren van de boekjes matchen de locatie). De overige decoratie sloot ook perfect aan op de styling van Ohana, waar Rachida van Deetailz later meer over vertelde. De avond begon met een welkomstwoord van Fabienne Smith, oprichtster van Eerste Hulp bij Party Planning.

Ze nam ons mee in haar verhaal over de ‘struggles’ die je als startende party queen ervaart, hoe je een waardevol netwerk opbouwt en waarom langetermijndoelen uiteindelijk meer opleveren dan tijdelijk succes. Ook kun je beginnen waar je nu staat met wat je nu hebt (no excuses!). Begin bij je eigen netwerk, vraag om een opdracht en werk naar je doelen toe. “Je netwerk is waardevoller dan je denkt”, aldus Fabienne.